3 saker du inte får missa på världens största mat- och dryckesfestival i helgen

brooklyn

Festivalen Brooklyn Brewery Mash är i Stockholm hela helgen, och vi får hjälp att plocka russinen ur kakan på schemat.

– Det är svårt att säga vad jag ser fram emot mest. Stockholm är en stad som ligger oss väldigt nära och det är alltid en vecka proppfull av events när vi är i stan, säger Andrew Gerson som är Head of Culinary Programming på Brooklyn Brewery. Hans höjdpunkter:

  • Unika öl: Vi har en lång lista av limited edition-öl från vårt Brooklyn Quarterly Experiment, såsom Brooklyn Black Ops och Improved Old Fashioned som vi serverar under olika fester på vårt systerbryggeri, Nya Carnegiebryggeriet.
  • Mariatorget Immersion: Vi håller i en kvartersfest i morgon lördag eftermiddag vid Mariatorget, som är en av mina favoritdelar av Stockholm. Det är en alldeles utmärkt anledning att bege sig ut för att ta del av erbjudanden på en rad av områdets restauranger, barer och butiker. 18 Smaker serverar Sorachi Ace-glass – jag kan inte vänta på att få prova den.
  • Nya Carnegiebryggeriet-festen: Det är alltid roligt att hålla i middagar tillsammans med Nya Carnegie. Jag har tagit fram en meny tillsammans med deras chefskock, Luke Hurst, som lyfter fram våra egna favoriter ur det skandinaviska köket tillsammans med en gnutta av Brooklyn. Alla rätter paras naturligtvis ihop med en trevlig blandning av Brooklyn- och Nya Carnegie-öl.

Se hela festivalprogrammet på brooklynbrewerymash.com

facebook-profile-picture

Johan Magnusson är Plaza Magazines webbredaktör och är inne på elfte året med sin blogg om herrmode. Instagram: johansmodeblogg Kontakt: johan@plazamagazine.com