Äntligen! Sveriges mest handplockade accessoarer nu också online

miksajo-vallgatan-gothenburg

Butiken som har gjort Göteborgs shopping så mycket roligare tar nu steget ut online, och gör det möjligt för oss alla att sätta pricken över det berömda i:et.

Det är nämligen herraccessoarerna som står i fokus hos miksaĵo, som fått välförtjänt cred sedan starten för ett drygt halvår sedan – inte minst i en lång Guardian-artikel.

Och nu finns den otroligt snygga butiken, i design av Staffan Holm, även online med en egen webshop. Och varumärkeslistan borde tilltala även den kräsne – eller vad sägs om slipsar, scarfar, väskor och andra läderprodukter, doft, solglasögon, grooming, klockor och smycken, strumpor och underkläder och mycket annat från, i urval: Dries van Noten, Phillip Lim, Kris Van Assche, Maison Margiela, All_Blues, Tom Wood, Agonist, Sheseido, Eton, Recipe for men, Swatch, Hestra, Amanda Christensen, Taschen, Mismo, Tärnsjö Garveri och The White Briefs.

20151014_180721_1024x1024

Butiken på Vallgatan 14 i Göteborg, nu även tillgänglig online på www.miksajo.com Foto: Lundin och Sygns

Läs också:  28 varumärken – på 45 kvadratmeter och Här är Göteborgs bästa shoppingvattenhål

facebook-profile-picture

Johan Magnusson är Plaza Magazines webbredaktör och är inne på elfte året med sin blogg om herrmode. Instagram: johansmodeblogg Kontakt: johan@plazamagazine.com