Back On Track

Nu har jag tillbringat tvĂ„ timmar pĂ„ gymmet med att försöka svettas ut all dĂ„lig energi och det hjĂ€lpte! Wiiii…..! Nu Ă€r jag glad och har massor av nya hĂ€rliga endorfiner i kroppen igen.Â

Skönt!
Tycker att jag Àr vÀrd ett glas vin nu efter min prestation. Torsdagar Àr ju som vÄr Lördag sÄ de flesta ska ut pÄ middag eller fest i kvÀll. Jag ska försöka skramla ihop mina sista dirhams och ta mig ut i den arabiska natten för att se vad den har att erbjuda. See ya!
I’ve spent two hours at the gym trying to make all the negative energy go away, and it worked!
I’m filled with new endorfines that makes me feel relaxed and happy!
Now I woud love a glass of wine. DonÂŽt you think I deserve that after my big achievement?

Arkivet

2 Comments

  1. Blev det något vin? En drink?? Flera??? /Cilla

Comments are closed.