Här arrangeras Sveriges nya festivalsnackis

10175956_1504753429801797_7349532074635772803_n

Den färske världsstjärnan Alesso är mogen för att själv fylla egen spelning i Globen, och svenskarnas kärlek till house mynnar nu ut i en ny, spektakulär svensk festival.

Into the Valley är klubbveteranerna Segrén/Hedlunds (tidigare F12 Terrassen, Fotografiskas F1-6 och Musikaliska) eget drömprojekt. 31 juli och 1 augusti fyller den den gamla amfiteatern i det smått mytomspunna kalkstensbrottet i Dalhalla med housemusik av den lite tyngre sorten.

Målgruppen på 23 och uppåt är lite äldre, och strävan är en helhetsupplevelse när det gäller musik, mat och dryck, natur och miljö, ljus och ljud.

Bokningarna hittills håller yppersta världsklass: Dixon, Tale Of Us och Âme röstades nyligen fram till topp tre på Resident Advisors tunga lista, och alla återfinns i line-upen. Det gör även Carl Craig, John Talabot och Motor City Drum Ensemble, svenska Axel Boman, Genius of Time och Nadja Chatti, tillsammans med föredömligt många kvinnliga dj:s.

Och då är bara hälften av bokningarna hittills släppta…

thebigfive

relaterat

Så skapade hon Sveriges bästa klubb

facebook-profile-picture

Johan Magnusson är Plaza Magazines webbredaktör och är inne på elfte året med sin blogg om herrmode. Instagram: johansmodeblogg Kontakt: johan@plazamagazine.com