It’s A New Day

Ny dag! Hm… Vad ska jag hitta på med den för att det ska bli en av de där bra?
Börjar bli rätt trött på att hänga runt här medan alla andra jobbar. Jag vet att ni där hemma i Sverige inte tycker att jag ska klaga men en månad utan någon att umgås med kan faktiskt bli väldigt påfrestande och långtråkigt. Jag behöver sällskap! Jag behöver någon att prata och uppleva saker med.
Just nu får jag kanske 2 timmar om dagen av min pojkväns tid och någon annan känner jag inte här. Hemma är allting så lätt, bara att knalla ner till närmaste café eller restaurang så sitter det någon man känner där. Eller så kan du gå förbi en väns jobb och chit chatta lite. Jag är en social människa som behöver stimulans från andra människor. Det ska bli så skönt när alla mina papper är klara så att jag kan börja jobba!
Hade gärna åkt in till centrum för att strosa runt där men jag känner inte för taxiresan dit och just nu är det kaos där inne. Hela stan förbereder sig för F1 Grand Prix (på vårt hotell!) som går av stapeln i slutet på månaden. Det byggs om längs hela stranden. Nya cafeér, volleybollplaner och tillfälliga jättescener där artister från hela världen kommer att uppträda under hela raceveckan. Det förbereds för festival i hela stan så jag håller mig helst därifrån. Önskar att jag var medlem på någon Health- eller Beach Club så att man kunde gömma undan sig där hela dagen. Men det får bli det gamla vanliga; sol på terassen, fika på Caffé Nero, gym och pool. Där i mellan sällskapar jag med mina älskade vänner på Facebook. Åh, vad jag saknar er!

Arkivet