Kan du hålla i ett par skidor? Då kan du fixa drömjobbet!

enander_o_49520

Stora delar av landet har ännu barmark, men för den som längtar efter vinterns skidåkning kan lösningen vara närmare än man tror. Ett hedersuppdrag och en drömresa kommer på köpet!

Matilda Rapaport är en av världens bästa skidåkare och därför given som deltagare i Freeride World Tour i Haines i Alaska. Men hon behöver hjälp innan hon startar. Det handlar om att hålla hennes skidor i omkring fem sekunder.

– Jag söker en utåtriktad person som älskar att resa och åka skidor. Jag behöver hjälp med mina skidor innan jag startar på toppen av berget. Det här är en liten men viktig del i mina förberedelser inför en tävling, berättar hon.

Tillsammans med Peak Performance kan den som stämmer in på den beskrivningen posta en bild eller video på sig själv på Instagram, och använda #radicaljob och @peakperformance. Vinnaren får ta med sig en vän och hänga på till Alaska. Sista ansökningsdag: 31 januari. Mer information här.

1511_Peak_Dag2_22_028

Matilda Rapaport

 

facebook-profile-picture

Johan Magnusson är Plaza Magazines webbredaktör och är inne på elfte året med sin blogg om herrmode. Instagram: johansmodeblogg Kontakt: johan@plazamagazine.com