Late Night Training

Nu har jag varit p√• gymmet och sprungit bort lite tristess. Sk√∂nt! √Ėnskar att jag kunde varit kvar och simmat ocks√• men de st√§nger tio och d√• var jag precis klar i gymmet. Sen tr√§ning idag. Men det kan vara sk√∂nt tycker jag. Inte s√• mycket folk och jag brukar kunna sova bra efter.

Nu ska jag mysa med te och kardemumma skorpor i soffan medan jag ser på film. Ha en härlig Lördagskväll!
Now I’ve been to the gym sweating out some of that boredom. Feels good! I wanted to go for a swim in the pool as well but they close at ten so there was no time left. I like to be at the gym late at night. There’s not so many peolpe there at that time and usually I sleep very good afterwards.
Now I’m gonna crawl up i the sofa with a movie, a cup of tea and some cardamom crisp rolls.
Have a nice Saturday night!

facebook-profile-picture

Johan Magnusson är Plaza Magazines webbredaktör och är inne på elfte året med sin blogg om herrmode. Instagram: johansmodeblogg Kontakt: johan@plazamagazine.com