…och här är väskorna du inte kan köpa

oppermann-london-oldstreet-4

Nu tas fönstershoppingen till en ny nivå! Exklusiva väskor från Oppermann finns att se i ett skyltfönster i en butik i centrala London. Det finns bara en hake: du kan inte köpa dem.

Svenska Oppermann gör stor succé från nya hemstaden London. De har medvetet valt att enbart sälja produkterna online i sin webshop, men tar nu klivet ut i en fysisk butik. Eller åtminstone halvvägs.

På perfekt läge i Old Street Station har de skapat ett interaktivt skyltfönster. Där finns väskorna displayade med sitt namn och pris. Dessutom en QR-kod, som alla intresserade kan scanna av och hamna på respektive produktsida för att läsa mer. Det går alltså inte att ta på produkterna, men däremot finns laserskurna prover från Oppermanns två garverier att klämma på på utsidan av skyltfönstret, för att stämma av att lädret motsvarar (de ganska höga) priserna. Det går också att chatta direkt med någon från varumärket, eller klicka hem sin väska och få den levererad hem eller till jobbet nästa dag, och slippa tunga shoppingpåsar.

– Det känns riktigt spännande att kunna erbjuda marknaden en ny typ av shoppingupplevelse. Med vårt The Shopping Window känns det som att vi har hittat ett utmärkt sätt att ta onlineshoppingen till nästa nivå, säger grundaren Mattis Oppermann.

oppermann-london-oldstreet-3oppermann-london-oldstreet-2oppermann-london-old-street
ny

facebook-profile-picture

Johan Magnusson är Plaza Magazines webbredaktör och är inne på elfte året med sin blogg om herrmode. Instagram: johansmodeblogg Kontakt: johan@plazamagazine.com