Running out of energy

Det gick segt p책 tr채ningen idag. K채nde mig tung och tr철tt i kroppen. Orkade inte springa efter styrketr채ningen utan gick r채tt in till poolen och simmade n책gra l채ngder. Efter fem varv var jag s책 tr철tt s책 att jag trodde att jag skulle sjunka. Satte mig i bubbelpoolen en stund men det gjorde bara saken v채rre. Fick n채stan rulla ur poolen, s책 tr철tt i kroppen var jag.

Jag borde egentligen ha massor av 철verskottsenergi eftersom jag inte gjort mycket de sista dagarna, men min kropp funkar ofta s책 att f책r den vila f철r mycket s책 st채nger den liksom ner. D책 채r det inte alls kul att tr채na. Bara jobbigt.
Idag var jag ensam tjej p책 gymmet. Det 채r inte m책nga tjejer som tr채nar h채r. N책gon enstaka g책ng kommer det in en tjej och g책r lite p책 l철pbandet men jag har aldrig sett n책gon s책 mycket som ta i en hantel. Jag brukar f책 m책nga 철gon p책 mig n채r jag st책r vid de fria vikterna eller sitter i n책gon av maskinerna. Dessutom s책 tr채nar jag i TIGHTA kl채der!!! Oj, oj, oj! De andra tjejerna har s책 mycket kl채der p책 sig att jag f철rst책r inte hur de kan r철ra sig p책 bandet. Ibland kommer de in i vardagskl채der, g책r n책gra minuter och f철rsvinner igen. V채ldigt m채rkligt… Fast de tycker v채l att jag 채r minst lika konstig.

Arkivet

2 Comments

Comments are closed.