sthlm fw ss-15

Fashion Week Stockholm_2 Fashion Week Stockholm_Altewai Saome Stockholm Fashion Week_Ida Klamborn Morris_Lunch_Fashion Week Stockholm Morris_Stockholm Fashion Week Fashion Week Stockholm_Friends Fashion Week Stockholm_3No, I haven’t stopped blogging but I’ve been without a computer for almost a week. Oh, the panic! Right now I’m in Oslo but before I came here I was in Stockholm fashion Week. I wasn’t very impressed by the collections this season but I met so many lovely people and had so much fun! I didn’t take many pictures but here’s some snapshots from the camera. You’ll find more on my Instagram @lisastrannesten.

Nej, jag har inte slutat blogga. Däremot har jag varit utan dator och internet större delen av veckan. Vilken panik! Just nu befinner jag mig i Oslo men innan jag åkte hit var jag ju på Stockholm Fashion Week. Kollektionsmässigt tyckte jag att det var en ganska svag säsong men jag har nog aldrig träffat så mycket trevliga människor under FW någonsin som den här säsongen. Jag har haft SÅ kul och träffat flera nya vänner från hela världen. Jag hade så kul att jag glömde ta bilder men här kommer några snapshots från kameran. Ni hittar mer på min Instagram @lisastrannesten. 

facebook-profile-picture

Johan Magnusson är Plaza Magazines webbredaktör och är inne på elfte året med sin blogg om herrmode. Instagram: johansmodeblogg Kontakt: johan@plazamagazine.com