Tre nya butiksöppningar – på samma gata

Nej, men vad säger ni – sugna på att höra om lite kommande butiksöppningar? Vi kör! På Gamla Brogatan i centrala Stockholm har Solo, Grandpa och d.brand öppnat butiker under de senaste åren, och tidigare vice vd:n på Levi’s globalt och vd:n på JC, Marthyn Inghamn, har köpt upp och rensat upp ordentligt på – och gett nytt liv till – Sko Uno.

En medveten strategi av fastighetsägarna för att göra gatan till en destination och någonting roligare än superkommersen på Drottninggatan.

Och det stannar inte där: Om bara några veckor öppnar Red Wing en egen butik i Americanas gamla lokaler, i november öppnar Dr.Denim sin andra butik i Stockholm på gatan och under hösten försvinner Solo, som ju ska lägga ner hela kedjan, och ersätts av likaledes Varner-ägda Volt i samma lokal i januari. Vid den tiden öppnar ju även Franzén i sina nya lokaler på Klara Norra Kyrkogata bara runt hörnet.

14383546_10154546235475844_935079891_n

Och mer kommer komma till Gamla Brogatan. Din nya favoritshoppinggata om några år kanske?

facebook-profile-picture

Johan Magnusson är Plaza Magazines webbredaktör och är inne på elfte året med sin blogg om herrmode. Instagram: johansmodeblogg Kontakt: johan@plazamagazine.com